Preporuke

Mirjana Marinković

Preporuka 1

„U prethodnoj školi Vasilije je nerado išao na časove engleskog jezika. Nakon takvog iskustva bilo je potrebno naći profesorku koja će Vasiliju uliti samopouzdanje. Lagano, uz opuštenu atmosferu, naučio je gramatiku, a da toga nije ni bio svestan. Sada kada ga pitam kako je bilo na engleskom on kaže super. Opušteno odlazi na čas, ali žuri da ne zakasni, znači da postoji autoritet.

Zadovoljna sam jer Vasa bez ustezanja komunicira sa osobama sa engleskog govornog područja. U stručnoj školi, usvaja stručne reči bez problema, što je meni i bio cilj, da nauči engleski tako da može da usvaja nova znanja bez problema.

Profesorka je prirodna i blagonaklona,  preporučila bih je svima. Deci koju treba osloboditi grča koji imaju od stranih jezika, deci kojoj treba zadržati pažnju ili probuditi istu, radoznaloj deci. Ona najpre analizira interesovanja dece, pa onda bira knjigu po kojoj će da rade, ne postoji template za taj nivo. Individualan pristup. Slabija mesta kod učenika se prevazilaze sa strpljenjem, bez drame, kritike i požurivanja.

Ono što je meni takođe važno, Marija je uvek raspoložena da razgovaramo o Vasi, njegovim sklonostima, načinu na koji uči i njegovoj prirodi.”

Mirjana Marinković, mama Vasilija, dugogodišnjeg đaka

About the author

Teacher

Ja sam Marija Huber, profesor engleskog jezika i književnosti, NLP Business Practitioner i sertifikovani Montesori vaspitač.

Add Comment

Click here to post a comment

Najnovije na blogu

Najnoviji komentari